Forside » Test af sexlegetøj » Test: We vibe 4 plus

Test: We vibe 4 plus

Så har jeg fået testet We vibe 4 plus, som er en par vibrator som man kan styre enten via fjernbetjening eller app. Jeg havde hørt rigtig meget om den, og læst at den var blevet kåret som parrenes favorit sexlegetøj her i 2016. Så jeg var spændt på at se hvad den havde at byde på, og om den var så god som den siges at være.

we vibe 4 plus pakkeDesign: Som i kan se på billedet, så er denne We vibe 4 vibrator ikke særlig stor, og dette gør at den kan bruges af alle kvinder, uanset hvor erfaren man er. Min vibrator er pink, men man kan købe den i flere forskellige farver. Selve designet på den er enkelt og handy, lidt over i det næsten nuttede.

Materiale: Den er produceret i medicinsk silikone, der er rigtig lækkert at røre ved (minder lidt om velour på overfladen), men dette gør den også rigtig behagelig at have oppe i underlivet.

Funktion: We vibe 4 vibratoren fungerer ved at kvinden indsætter den i sin vagina, og på den måde stimulere det ene hoved g-punktet, mens det andet hoved stimulere klitoris. Den er designet til at blive brugt UNDER samleje, og derfor kan manden også nyde godt af de frække stimulationer, som på samme tid vil stimulere skaftet på penis.

we vibe 4 plus pinkUdover dette er den lydsvag, vandtæt, trådløs og kan som nævnt betjenes både via app eller betjeningen. Den kommer med 11 forskellige vibrationsprogrammer, men hvis man er legesyg og vil gøre stimulationen mere personlig, så kan man i appen lave sine egne helt personlige stimulations programmer. Da den er trådløs og kan betjenes via app, så kan man også bruge den som langdistance sexlegetøj… F.eks. hvis ens partner er på ferie eller arbejder sent.. Ja sågar hvis han/hun er på vej hjem fra arbejde, og lige vil gøre dig klar til når man kommer hjem.

we-vibe_4_plus_app_tideVurdering: Jeg ELSKER den! Ja det er vist første gang jeg skriver det i en test, men det er sådan jeg har det. Jeg er vild vild vild med den! Det var lidt underligt lige da jeg satte den op, man skal lige vænne sig til den, men efter et par minutter så sad den bare som den skulle og det føltes rigtig godt. Det er rigtig pirrende at have den på under samleje, at man først og fremmest deler vibrationerne sammen, men også det at den stimulere klitoris mens man dyrker sex, det gør at bare at man får en virkelig lækker omgang sex.

Men udover at blive brugt til under samleje eller langdistance sex, så fandt jeg ud af at den faktisk også kan bruges som et slags vibrator æg/elskovs æg… Jeg indsatte we vibe vibratoren før jeg skulle handle, og så gik jeg ellers en tur ned i supermarkedet, mens jeg havde den oppe i mig. Først prøvede jeg at betjene den med fjernbetjeningen. Men det var som om den havde svært ved at styre vibratoren pga. tøjet mv. Så jeg tyede til appen i stedet, og her virkede det som det skulle… Så mens samtlige andre i butikken sikker troede at jeg havde travlt med at smsen, så var jeg i gang med langt frækkere ting… Og jeg var vild med det. Så jeg vil klart anbefale We vibe 4 plus!

Se her hvor du køber We vibe 4 plus billigst

Check Also

ghost-buttplug

Sexlegetøjs test af: Anal Silicone Ghost buttplug

Jeg har modtaget denne Anal Silicone Ghost Buttplug fra Sex-kino, for at lave en vurdering …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *