Forside » Test af sexlegetøj » Test af Booty Plug – Butt plug sæt fra Rianne S
Bootyplug RianneS

Test af Booty Plug – Butt plug sæt fra Rianne S

Jeg har brugt et par dage på at få testet dette Butt plug sæt fra Rianne S, som jeg modtog i min pakke fra dem, og lige fra jeg så æsken med de tre butt plugs, var jeg straks forelsket. Både på grund af den smukke æske de kommer i, men mest fordi de har disse funklende sten i bunden, så ens numse kan føle sig helt overdådig. Det er ikke uden grund, at disse juvel plugs er blevet så populære, og bliver solgt i så stor stil som de gør.

Butt plug størrelserDesign:  Dette butt plug sæt indeholder 3 stk. Butt plugs i forskellige størrelser, og de har alle en stor diamant agtig sten i bunden, dog i hver sin farve.  Den lille butt plug har en hvid ”diamant” i bunden, mellemstørrelsen har en mere lyserød/Lyselilla sten i bunden, og den store har en dyb mørkelilla farve sten. Og når man så har sin butt plug indsat, så er den smukke sten det eneste man kan se.

Materiale: Disse butt plugs er produceret i medicinsk silikone, der føles rigtig lækkert at røre ved, er let at rengøre, og nærmest har en overflade der føles blødt som velour.

Funktion:  Æsken indeholder som nævnt 3 stk. Butt plugs i hver sin størrelse, en lille, en mellem og en stor. De forskellige størrelser gør, at man kan vælge at bruge den der passer ens anus bedst. Eller man kan bruge sættet som det perfekte trænings sæt, så man træner anus til at kunne klare den store og meget fyldige plug.

Udover dette, kan man tage dem med i badet og bruge dem til frække badeseancer under vandet.

Vurdering:  Jeg kan ligeså godt være ærlig og tilstå, at jeg som sådan aldrig rigtig har været den store ”numse” kvinde.. Det der med at stritte med røven foran ens partner, så han får anus op i hovedet.. Det har nok altid været liiiiidt tabu agtigt for mig, og MEGET grænse overskridende.  Mine grænser på dette område er dog blevet rykket en del de sidste par år… Især efter jeg opdagede, hvor stor nydelse der faktisk er når det gælder anal stimulation og frække anal lege.

Men disse diamant butt plugs, gør disse overskridende stunder – Mindre overskridende.. For har man sådan en plug indsat, så er det den smukke funklende sten som ens partner for lov at kigge på, fremfor ens anus.. Så måske er der noget i Marilyn Monroes sang… Diamonds is a girls best friend… 😉

diamant butt plugEfter at have testet disse butt plugs, må jeg krybe til korset og sige at jeg er total vild med dem. Og jeg fik faktisk lidt en ”æv” følelse, da jeg skulle have den ud igen.. Haha… Jeg lå med et spejl og kiggede på min numse mens jeg havde pluggen indsat, og tænkte ”Fuck, hvor ser min røv fantastisk ud”.. Og det var ligefør at jeg valgte at tage et billede for at sende rundt til folk. Meeeen, jeg lod selvfølgelig være.

Disse diamant besatte butt plugs kan bruges af både kvinder og mænd, og med en pakke hvor der er 3 forskellige plugs i, som denne. Ja så er der jo en til begge parter + en i reserve. Disse plugs stimulere nerve enderne omkring anus, og kan give en virkelig fræk følelse uanset om man bruger pluggen alene, eller giver ekstra stimulation i form af enten klitoris stimulation, samleje eller lign. At have disse plugs i sig, mens man har sex eller leger med en wand. WOW! Tal om nydelse…

Den lille plug var nem at indføre for mig, tror den passer til enhver, og kan ikke forestille mig der er nogen der vil have problemer med at få indført den.. Den mellemste er også forholdsvis nem at indføre, især hvis man bruger godt med glidecreme. Men den store havde jeg godt nok mine problemer med… Og jeg forstår godt at man skal træne sig op til den størrelse plugs.

Men disse funklende store smukke diamant agtige sten på butt plugs, giver sætningen ”Hvor solen ikke skinner” en helt ny betydning… Og der hvor solen ikke skinner, er nu et funklende diamant paradis, man bare har lyst til at vise frem til enhver.. Nu har ”Stjernen” endelig fået mulighed for, at være så funklende som den burde være.. Jeg er vild med dem! Så min største anbefaling herfra. I mine øje, er de et MUST HAVE for enhver.

Disse skønne plugs kan du købe hos Schwarzer Reiter

Se det store udvalg af plugs her

Check Also

ghost-buttplug

Sexlegetøjs test af: Anal Silicone Ghost buttplug

Jeg har modtaget denne Anal Silicone Ghost Buttplug fra Sex-kino, for at lave en vurdering …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *