Forside » Test af sexlegetøj » Test af You2toys Sexmaskine
Sexmaskine

Test af You2toys Sexmaskine

IMG_6759 IMG_6760Sexmaskine

Jeg har længe ønsket mig en sexmaskine, og da jeg ikke lige synes at pengepungen havde råd til at købe en Sybian, så valgte jeg at købe en You2toys Sexmaskine. Efter jeg havde bestilt den, kunne jeg mærke at sommerfuglene begyndte at bevæge sig i min mave. Hvor jeg dog glædet mig til at modtage den. Da postmanden kom med pakken, følte jeg mig som et barn på juleaften. Jeg nåede knapt nok at lukke døren, før jeg var i gang med at flå pakken op, så jeg kunne få sexmaskinen ud.

Jeg havde læst en oversigt over udvalget af sexmaskiner som kan købes i Danmark, og så blev det altså denne Sexmaskine.

 

Prøves skulle den.. og det kunne kun gå for langsomt. Jeg fik hurtigt hevet den ud af æsken, fik sat den ene dildo på, fik tilsluttet den kontakten og så var det op at sidde. En advarselstone mødte mig og der skete intet. Jeg prøvede igen.. Same shit… Jeg tænkte at maskinen måtte være i stykker.. Men nej, jeg skulle måske bare have læst manualen først. Advarselstonen var fordi jeg sad forkert.. Sidder man for meget lænet frem, så dildoen ikke kan støde ordentligt op, lyder der altså en advarselstone og maskinen nægter at bevæge sig.

Jeg rankede ryggen og så tændte jeg for maskinen igen… WOOW… Den var vist lige skruet en tand for højt op til at starte med, følte at jeg var en del af et turbo-knep. Så jeg skruede lidt ned, og uhmmm… så meldte nydelsen sig.. I sig selv er maskinen super, men tilføjer man en klitoris vibrator.. Ja, så er det sgu næsten ligeså godt som rigtig sex.

Design: Designet er der som sådan ikke noget vildt over. En sort hård “pude”, hvorpå man kan sætte dildoen fast. Den fylder ikke specielt meget, og kan sagtens stå i en kasse i skabet.

Funktioner: Man styrer selv hvor hurtigt man ønsker den skal støde. Alt fra det det langsomme – til det vilde turbo.

Ekstra: Der medfølger 2 forskellige dildoer. En helt almindelig realistisk dildo, samt en dildo med prikker og rabbit spids. Udover dette så medfølger der en plastisk sprøjte, som kan bruges til at fylde dildoerne med væske, hvis man ønsker en “udløsnings” fornemmelse.

Resultat: Alt i alt en dejlig Sex maskine, som dog (for mig) lige krævede at jeg læste manualen, for at finde ud af at man skulle sidde korrekt på den. Men så virkede den også helt perfekt og som den skulle. Så har man ligesom jeg forelsket sig i en sybian, men ikke synes man har råd. Så er denne maskine en god erstatning.

Køb din sexmaskine her

 

Check Also

ghost-buttplug

Sexlegetøjs test af: Anal Silicone Ghost buttplug

Jeg har modtaget denne Anal Silicone Ghost Buttplug fra Sex-kino, for at lave en vurdering …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *