Forside » Dagens tanker » Tak til jer der har ansøgt til test af sexlegetøj
Takker for henvelserne

Tak til jer der har ansøgt til test af sexlegetøj

WOW! Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi, forestillet mig at der var så mange mænd der ville skrive og ansøge om at teste sexlegetøj for Sextest.dk. Det er jo helt vildt så mange henvendelser jeg har fået! Jeg har kun fået læst en lille del af alle disse mails, men allerede nu kan jeg konstatere at I er så fantastiske, og at det bliver et helvede at skulle vælge til og fra.

Den næste uges tid, vil jeg prøve at få gennemgået alle disse sindssygt mange mails, og jeg vil udfra dette få valgt dem jeg skal bruge.

Tusind tak til jer alle!

/Cat – Sextest.dk

Check Also

fifty-shades-darker-2017

Premiere datoen og traileren til Fifty Shades Darker

Længe har jeg og andre, ventet med længsel på at den traileren skulle komme til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *