Forside » Dagens tanker » Så har jeg fået Stronic Eins Pulsator dildo
Stronic Eins

Så har jeg fået Stronic Eins Pulsator dildo

Så modtog jeg endnu en pakke med posten, denne gang den populære Stronic Eins Pulsator dildo fra Fun Factory. Sexshop.dk mente at jeg skulle teste denne pulsator dildo, såååå nu er kan i godt se frem til, snart at se en test af denne vilde dildo, der laver stødende bevægelser som var det en rigtig mand man havde sex med… Hvilket skulle give en næsten realistisk følese og være helt fantastisk ifølge de forskellige anmeldelser. Så jeg ser frem til at få den testet. Nu ved i hvad der venter….

 

Check Also

fifty-shades-darker-2017

Premiere datoen og traileren til Fifty Shades Darker

Længe har jeg og andre, ventet med længsel på at den traileren skulle komme til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *