Forside » Dagens tanker » Premiere datoen og traileren til Fifty Shades Darker
fifty-shades-darker-2017

Premiere datoen og traileren til Fifty Shades Darker

Længe har jeg og andre, ventet med længsel på at den traileren skulle komme til Fifty Shades Darker filmen, som er den anden film i Fifty shades of Grey trilogien. Og nu har traileren endelig set dagens lys – og premiere datoen er blevet sat til den. 9 februar – Hvilket er lige op til Valentinsdag, sååååå mon ikke der er mange der får en hot hot hot – og virkelig fræk samt ”Dark” Valentinsdag?

Herunder kan du se den første teaser trailer for den kommende ”Fifty Shades darker” (Som oversat til dansk, ville være ”50 nuancer mørkere”… Og har du det ligesom mig, så glæder du dig selvfølgelig til at se hvad det helt præcist er for ”mørke” filmen byder på…

 

Jeg føler mig lidt som et lille barn på Juleaften… Jeg glæder mig helt vildt til at se den, og er så småt ved at finde mit Fifty Shades of Grey sexlegetøj frem fra skabet, og så få købt et sæt lingeri fra den fantastiske Fifty Shades of Grey lingeri kollektion.  For skal man nyde Fifty Shades… Så skal man vel også lege ligesom Fifty Shades…. Haha….

fifty-shades-darkerMen jeg den eneste der allerede har forelsket mig i den maske man ser i traileren?  Fandt et billede af den…. Så nu har jeg fundet nogle masker der minder om den. Så jeg kan få skabt den perfekte Fifty Shades Darker Valentinsdag i 2017…. Så mangler jeg selvfølgelig bare manden, ellers bliver det sgu nok lidt halv kedeligt.

phantommaske

Køb Phantom Masken her

 

Check Also

kønsbehåring

Bushy vs Blottet – Sexet eller ej

Bushy vs blottet er lige præcis hvad dagens blog emne omhandler.. Og det drejer sig …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *