Forside » Dagens tanker » Nyt lingeri – Weekenden bliver forførende fantastisk

Nyt lingeri – Weekenden bliver forførende fantastisk

fishnet minikjole maj 2016
Kjolen jeg bestilte

Som den faste læser nok har bemærket, så er jeg mere eller mindre besat af lingeri (og selvfølgelig sexlegetøj). Men der er bare ikke noget mere fantastisk, end at tage et langt karbad, barbere sig så huden er åle glat, og så iføre sig noget lækkert og frækt lingeri. Jeg har en stor kommode der er PROPPET til randen med lingeri og kostumer, men uanset hvad… Så føler jeg aldrig helt at jeg har nok… Jeg må lige eje noget mere… 😉

I går kom posten med en ventet pakket… Jeg havde bestilt en ny fishnet minikjole, og har ventet med længsel på at modtage den. I går var så endelig dagen, hvor posten ankom med pakken. What can i say…. Jeg følte mig som et lille barn på juleaften. Så efter jeg havde været i bad, var det en nydelse at komme ind i soveværelset og få iført mig min nye lille sag. Ulempen er så blot, at man som singlekvinde desværre ikke har en mand man kan forføre med den…

Min booty er klar

I dag skal jeg dog til grillhygge, og det kunne jo være at jeg lige præcis fandt ham, som får lov at blive forført af Miss Sextest. Meeeen lad os nu se, synes ikke “han” er let at finde… Så indtil da, så må det blive min seng og dyne, som jeg forkæler med min forførende frække nye kjole. Og går det helt galt, så kan det jo være man bliver nødt til at ringe efter et Booty Call..

Håber I alle får en forførende fantastisk weekend!

Check Also

fifty-shades-darker-2017

Premiere datoen og traileren til Fifty Shades Darker

Længe har jeg og andre, ventet med længsel på at den traileren skulle komme til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *