Forside » Test af sexlegetøj » Min nye elskede læbestift vibrator
læbestift vibrator

Min nye elskede læbestift vibrator

læbestift vibratorDet skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har flere make-up tasker fyldt med make-up, og jeg elsker alt der har noget feminint over sig. Så da jeg faldt over denne skønne læbestift vibrator, måtte jeg selvfølgelig have den.

Mærket bag denne vibrator er Love To Love, et mærke der er kendt for deres lidt sjove, feminine og anderledes designs. Udover denne læbestift vibrator, har de blandt andet lavet en buttplug der ligner et jordbær, en dildo der ligner en banan, en anden buttplug der ligner et spøgelse, elskovskugler der ligner kirsebær, en dildo der ligner en ispind, og en masse andet sjovt unikt sexlegetøj i fede festlige farver. Mottoet bag kollektionen er; ”Sex, Fun & Rock’n roll!

Og er skabt med de sjove designs, da skaberne mener at sex skal være sjovt, og selvom man er voksne mennesker – så skal man finde tid til at lege og udforske sine sanser. De ville lave en kollektion, som ikke bare var sjov at se på, men som også var i festlige farver, i et dejligt materiale og vigtigst af alt… At produkterne virker til at give den helt rette stimulation.

lovetolovekollektion

Så jeg glædet mig til at få prøvet min nye lille frække læbestift, og jeg kan ligeså godt sige det som det er.  I LOVE IT! Jeg elsker den simpelthen! Den er ikke særlig stor, har samme størrelse som en almindelig læbestift, så man kan sagtens have den liggende i tasken. Den er yderst diskret, og ligner VIRKELIG en læbestift, så her skal man altså ikke være bange for at den falder ud af tasken og der er nogen der ser den.

Men damn… Okay, vi taler ikke som sindssyge Magic Wand vibrationer, men de er stadig kraftige nok til at klare jobbet, og så får den mig simpelthen til at se næsten sol, måne og stjerne af nydelse. Den ser ikke ud af særlig meget, og jeg har ellers haft holdt mig væk fra disse make-up vibratorer, fordi jeg troede det var noget billigt ubrugeligt ragelse. Men ak ak ak… jeg er blevet klogere, og denne frække læbestift, har nu fået sin helt faste plads i min taske! Og hver gang jeg lige får lyst til at tage den frem (sker ganske tit) så føler jeg mig som en vildkat, for begynder nærmest at spinde blot ved tanken.

Se hele kollektionen her

Check Also

ghost-buttplug

Sexlegetøjs test af: Anal Silicone Ghost buttplug

Jeg har modtaget denne Anal Silicone Ghost Buttplug fra Sex-kino, for at lave en vurdering …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *