Forside » Dagens tanker » Min nervepirrende men sjove fjernsyns debut
314398

Min nervepirrende men sjove fjernsyns debut

For de opmærksomme, var jeg i fjernsyn. Jeg var blevet tilbudt 5 minuts of fame, fordi jeg er sexlegetøjsblogger, og det ville de godt høre noget mere om, især hvad der helt præcist havde fået lille mig – til at skabe en hjemmeside og blog. Mit svar i studiet, var det samme, som jeg altid giver folk.. Jeg synes sexlegetøj er fedt, og kan blive helt fasineret over alle de forskellige produkter, muligheder og avancerede funktioner der findes. Uanset hvem man er, eller hvilke lyster man har, så er der jo helt sikkert et produkt man forelsker sig i.

Men som den opmærksomme seer hørte, så er jeg ikke af den mening, at dyrt = godt, eller for den sags skyld, er garanti for tilfredsstillelse. Faktisk synes jeg der findes ligeså mange billige produkter som er suveræne, som der findes dyre.

Jeg havde sindssygt mange sommerfugle i maven, før jeg tog afsted – og hele vejen derind. Overvejede faktisk flere gange at melde afbud, for det at sidde i et studie og tale om sexlegetøj – og  om det at være sexlegetøjsblogger. Well, det var noget grænseoverskridende!

Men det var faktisk slet ikke så slemt som jeg havde forestillet mig. Vi sad jo bare der en håndfuld mennesker, og talte om sexlegetøj, sex og seksuelle tabu. Og efter et par sekunder, så tænkte man slet ikke på nervøsiteten længere. Jeg morede mig i hvert fald, men det kunne i vist alle høre. Haha.. Og jeg beklager virkelig at jeg brød sammen af grin over den video, men syntes bare det var ret morsomt.

Mange af os havde jo ikke været i fjernsynet før, så vi fik lige brugt 20 minutter før optagelsen, på at sidde og tale om det, og få gode tricks til hvordan man slap nervøsisteten. Og så skulle jeg have sminke på, og pludselig fløj tiden, og inden jeg nåede at tænke over det, sad man der ved bordet og snakkede om sex sammen med de andre – og overvejer stadig om jeg skal takke ja tak til det med at lave den blog-video serie.

Jeg har fået overvældende mange henvendelser, alt fra folk der vil have sexlegetøj testet, til date tilbud og så har der også været flere nysgerrige henvendelser fra folk der ønsker at vide mere om mig. Jeg takker for alle jeres mails, og jeg skal nok få svaret tilbage så hurtigt som muligt. Men jeg har lige et par ting der er ved at blive lagt sidste hånd på, blandt andet et interview til et stort kvinde magasin. Men det skal jeg nok fortælle mere om senere.

Check Also

fifty-shades-darker-2017

Premiere datoen og traileren til Fifty Shades Darker

Længe har jeg og andre, ventet med længsel på at den traileren skulle komme til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *