Forside » Dagens tanker » Mand, sådan scorer du på Scor.dk
Dating_p__nettet_514485a

Mand, sådan scorer du på Scor.dk

Jeg fik min første profil på Scor.dk, dengang sitet næsten lige var startet. Siden da er jeg vent tilbage gang på gang, når jeg er blevet single. Udover det, så er jeg kvinde – og kan fortælle præcis hvad der skal til, for at lige præcis DU skiller dig ud fra mængden af breve.. Og jeg kan ligeså godt sige det som det er… Kvinder på Scor.dk, får MANGE breve… Er man derudover en kvinde, som ser nogenlunde pæn ud… Så stiger den sindssyge mængde af breve til x 10…

Jeg er single, og bruger derfor en del af mine aftener (når jeg ikke lige tester sexlegetøj eller skriver blogindlæg) på at sidde på Scor… Men har jeg ikke været på i et par dage, så er der i gennemsnit 80-150 breve der venter på mig når jeg logger ind… Thats how it is… Og sådan er det for mange af kvinderne.

Så hvordan kan man som mand, skille sig ud fra mængden af breve i kvindernes indbakke? Det vil jeg prøve at give mine personlige tips til her…

Sådan får du en profil på Scor.dk der virker

  1. Drop pik billederne som profilbillede

Ja ja ja… Jeg ved godt at Scor.dk bliver set som det store frække sexsite.. Men derfor er det kun de færreste kvinder, som tænder på at få banditten kastet i hovedet… Fair nok at du har et billede af den i dit fotoalbum. Men lad endelig være med at brug et billede af din pik, som profilbillede. Det er lige præcis sådan et profilbillede, der gør at jeg ikke engang gider overveje at skrive med personen… Så kan personen bag være nok så skøn, fræk og dejlig en mand… Men pik profilbilleder, det er virkelig et turnoff!

 

  1. Intet profilbillede – Hvad skjuler du?

Jeg kan simpelthen ikke klare de der profiler som ikke har profilbillede på.. Og jeg har hørt de mest dårlige forklaringer. ”Jamen jeg kan ikke have et profilbillede på pga. Mit job” ”Jamen det kan jo være der er nogen jeg kender der ser mig herinde” og bla bla bla… For det første… Hvis folk du kender ser dig på Scor.dk, så er det fordi de SELV er der.. Så hvad er problemet? Og dit job? Jeg har endnu ikke hørt om nogen danske arbejdspladser, der går ind og siger at medarbejderne ikke må have en profil på diverse datingsites.. Så dårlige undskyldninger.. og det eneste man sidder og tænker på når man modtager et brev fra en profil uden profilbillede… Det er at her er der enten en mand der er for grim til at han tør have billede på, en mand der ikke har nosser til at stå ved at han er på scor.dk (hallo vi er i 2016!, burde ikke være et tabu mere) eller også så kommer man til at tænke… At det er en profil som er i forhold, og derfor ikke har billede på – af frygt for at kæresten/konen finder ud af det…

Men vil du virkelig ikke have profilbillede på…. Så send altid et ansigtsbillede med når du skriver et brev til en kvinde. Og jeg skriver ansigtsbillede, ikke pik billede! Hvis hun vil se din pik, så tjekker hun dit album – eller beder om et billede af den!

 

  1. Drop de intetsigende breve

Når jeg logger på Scor, så er der som nævnt ofte ret mange breve.. Problemet er bare, at 90% af dem bliver kaseret ret hurtigt, uden at tjekke profilen ud. Why? Fordi det eneste der bliver skrevet er ”Du ser fræk ud” ”Vil du se mig wanke på cam?” ”Jeg gad godt kneppe dig” Eller andet ligegyldigt lort…

Sorry men det er så intetsigende som noget kan være, og jeg gider ikke engang værdige disse breve med et svar.. Så de bliver blot slettet.

 

  1. Brug det rette billede

Når jeg sidder og kigger på profiler, så undres jeg tit over folks valg af profilbilleder… Især når jeg så i deres album kan se billeder, der faktisk er langt pænere og mere interessant, end det de bruger som profilbillede.. Så mit råd er, at spørg en god veninde, søster, kollega etc.. Om hvilket billede du skal bruge… Og lad nu være med at vælge et profilbillede af din pik eller din overkrop. Det giver IKKE point.

De fleste mænd kender jo en kvinde på den ene eller anden måde, så bed hende om hjælp. Og hvis du ikke har en veninde, så skal du være velkommen til at skrive til mig her på Sextest.dk, så skal jeg med glæde hjælpe dig med hvilket billede du skal bruge. Lettere bliver det ikke for dig 🙂

 

  1. Valg af tøj…

Der er flere der har spurgt mig gennem tiden, om valget af det tøj man har på, på sit profilbillede.. Det gør nogen forskel… Og mit svar er ja/nej… Ja det KAN gøre en forskel, og står du i et jakkesæt eller uniform, så er vi kender desværre så overfladiske at du allerede bare ved det, har scoret et par point.

Men nej, fordi det handler om helheden..Så du kan have et lækreste tøj på, på dit profilbillede.. Men har du en intetsigende tekst, så scorer du desværre ikke nok til at skille dig rigtigt ud.

 

  1. Profilteksten – Hvad skal der stå?

Lad være med at skriv en for kort tekst – Men lad også være med at skriv en for lang tekst.. Ikke nemt vel? Vi er mega ligeglade med hvor glad du er for din hund, at du har været spejder, eller er ex millionær.. Det er ikke informationer vi kan bruge til en skid.

Og prøver du at være sarkastisk eller ovenpå, ved at skrive om alle dine dårlige sider, at du kan være arrogant, direkte, egoistisk etc.. Så kan det godt være DU synes det er sjovt… Vi sidder bare ikke og griner… langt fra!

Og drop de sædvanlige cliche sætninger… At se den samme sætning på 90% af profilerne, det får dig ikke til at skille dig ud.. Viser blot at du ikke er interessant nok til at skrive noget som en anden ikke allerede har skrevet.

Jeg personligt, kan godt lide de tekster der er morsomme, og f.eks skrevet som en lille fortælling/eventyr… Tarzan der er ude i den store jungle etc.. You get the picture…

 

  1. Valg af profilnavn

Lad endelig være med at vælge et profilnavn der hedder noget med sex, pik, fisse eller lign. Vælg ikke et profilnavn med længden på din pik, eller navnet på din yndlingsbil. Overstående er ting der virkelig er et turnoff!

 

  1. Hvad skal du skrive i dit brev til kvinderne?

Først og fremmest så læs kvindens profil, ikke bare tjek hendes billeder. Men læs hvad hun faktisk skriver… og så læs det igen! Når du har læst hendes profiltekst og hvis du lever op til hendes krav (nogle kvinder skriver hvad deres krav er), så skriv et brev til hende, som lige fra start af, viser at du faktisk har læst hendes tekst.

 

  1. Afvist eller intet svar – What to do?

Bliver du afvist, eller får du ikke svar på dit brev. Så lad være med at tænke over det… Der er ikke noget værre end en mand, der bliver ved med at skrive, trods han kan se man ikke har svaret, eller endda efter man har afvist ham. Og det værste er sgu når en mand bliver afvist, og han så begynder at svine en… Nej nej nej! Dont do it guys!

 

  1. Brug chatten…

Jeg kender rigtig mange mænd som er på Scor.dk, uden at gøre brug af chatten.. De bruger i stedet deres tid på at skrive breve til diverse kvinder.. Det er også fair nok at man skriver breve.. Men det er dog lettere at komme i kontakt med folk og skille sig udfra mængden, hvis man sidder på chatten… Så gør endelig brug af den.. Størstedelen af de mænd jeg er begyndt at tale med igennem tiden, har oftes været ved at jeg faldt i snak med dem på chatten…

 

Udover det, så bare vær dig selv… Vær postiv… Lad være med at tage en afvisning personlig… Nogen spørgsmål? Så skriv en kommentar herunder 🙂

Check Also

fifty-shades-darker-2017

Premiere datoen og traileren til Fifty Shades Darker

Længe har jeg og andre, ventet med længsel på at den traileren skulle komme til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *