Forside » Dagens tanker » Jeg har forelsket mig i Faire Hommage
faire hommage

Jeg har forelsket mig i Faire Hommage

Jeg har forelsket mig dybt og inderligt i et nyt mærke indenfor BDSM produkter. Mærket er Faire Hommage! Eller nyt og nyt er det som sådan ikke, men er først kommet til Danmark her i slutningen af 2014, og forhandles kun 1 sted. Mit eneste ord for deres produkter, er WOW!

BDSM masker med diamant agtige sten, der har et frækt og pirrende Batman look. Piske med diamanter på skaftet, specielle manchetter som man aldrig har set det før, og halsbånd som er så stilfulde og frække, at man ikke kan lade være med at tænke ”Det vil jeg have!” Du kan se og købe produkterne her: Faire Hommage produkter

Prismæssigt er disse produkter ikke ligefrem billige, men de er produceret i kvalitets læder og er alle håndlavet af kunstneren Stefan Maché.

faire hommage faire-hommage-trinity-manchetter_1 faire-hommage-libretto-manchetterfaire-hommage-velour-flogger-5 faire-hommage---yoke-halsba_nd-med-slange-k_de-4 faire-hommage-whip-dawn-luksus-bdsm-flogger-2

Hvad siger i? Er i ligeså vilde med disse produkter som jeg er?

 

Check Also

large_lelo-hex-condom-2

Nu kan LELO Hex kondomerne købes i Danmark

Nu kan de fantastiske LELO Hex kondomer endelig købes i Danmark. Jeg skrev tidligere en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *