Forside » Test af sexlegetøj » Hjerte paddle – Så skal der hjerter på numsen
zado hjerte paddle

Hjerte paddle – Så skal der hjerter på numsen

I går var jeg på tur… En fræk en af slagsen…! Jeg var inde på Istedgade i de små sexbutikker, for lige at lure om der var noget spændende som jeg MÅTTE eje. Jeg har en kærlighed til sexlegetøjs butikker, man finder altid et eller andet som man simpelthen bliver nødt til at købe, for der findes jo så mange sjove, frække, spøjse og spændende ting, som måske? kan gøre de frække stunder lidt frækkere.

Jeg stod udenfor butiksvinduet og kiggede ind, og her så jeg den så… Liggende pænt i vinduet… Ventende på at JEG skulle købe den. Denne skønne hjerte paddle! Jeg blev nødt til at have den med hjem til samlingen. Jeg kunne mærke hvordan det trak i mig, og jeg følte mig nærmest som et lille barn på juleaften, som længselsfuldt kigger på de mange gaver. Det var sådan jeg havde det.

Jeg fik købt derfor købt den, og så snart jeg kom hjem blev den selvfølgelig taget frem og så skulle den prøves. Men ak og ve… Der kom ikke mange hjerter på min kære røde numse. For rød blev den.. Men hjerter kom der ingen af. Eller jo, der kom et lille næsten utydeligt hjerte, men efter få minutter var hjertet væk igen, og det krævede noget af et virkelig HÅRDT slag, for at få hjertemærket frem. ÆV! Her havde jeg ellers regnet med at jeg skulle tage numse-selfie af fine hjerter.

Dommen: En skøn paddle som man designmæssigt hurtigt forelsker sig i. Det er en sjov lille ting at have i samlingen. Men forventer man at få hjertemærker på kroppen, så bliver man desværre noget skuffet. Men jeg fandt dog ud af, at den faktisk er ganske velegnet til at bruge som foto-gimmick.. Hvis man er til… hmm… skal vi kalde det pirrende billeder? Det hjerteformede hul kan f.eks. placeres omkring ens brystvorte, og så kan man tage et lille pirrende billede, hvis man altså er til den slags.

Køb hjerte paddlen her

Check Also

ghost-buttplug

Sexlegetøjs test af: Anal Silicone Ghost buttplug

Jeg har modtaget denne Anal Silicone Ghost Buttplug fra Sex-kino, for at lave en vurdering …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *