Forside » Dagens tanker » Free bleeding og menstruation – Nej nej nej!
free bleeding

Free bleeding og menstruation – Nej nej nej!

Aaargh… Læste en artikel omkring to kvinder der har skrevet en bog der hedder ”Gennemblødt” og handler om tabu emnet menstruation. I artiklen fortæller kvinderne blandt andet om ”Free bleeding” (Hvor man lader menstruationen løbe ned i trusserne, i stedet for at bruge bind og tamponer) og om ”Bloody Mary” som er oralsex mens man har menstruation, og giver giveren blod omkring munden…

Jeg kan følge de 2 kvinder så langt, at jeg synes det er en super ide at skrive en bog der gør op, omkring tabuet menstruation. For uanset om folk vil være ved det eller ej, så er der rigtig mange mennesker der ser menstruation som et tabu emne, og noget man for alt i verden skal holde hemmeligt… Lidt som at kvinder hverken prutter eller laver lort. Men det er også så langt min forståelse går…

Free bleeding – Hvad er formålet?

Jeg må være ærlig og sige, at jeg ikke kan forstå formålet i free bleeding… Kvinder der har menstruation, og i stedet for at bruge bind og tampon, så lader de blodet løbe ned i trusserne og så vælger de i stedet at skifte trusser flere gange om dagen.. Hmmm why?? Giv mig en virkelig god grund!

Ingen logik mht. tøjet

Nu er jeg en kvinde der går rigtig meget op i mit lingeri, så at skulle bløde ned i mine fine trusser. No way! Jeg har haft menstruations uheld – Det har de fleste kvinder vist.. Og det er altså ikke helt nemt at få menstruations blod af tøjet! Jeg har måtte smide både trusser og bukser ud, fordi jeg blødte igennem, og ikke kunne få blodet af…

Ingen forskel på bind og trusser

Hvis kvinderne vælger free bleeding, og derved lader blodet løbe ned i trusserne, og så blot skifter dem et par gange om dagen… Hvad er så forskellen på det, og hvad man gør med bind? Bind skifter du jo også flere gange om dagen… Så var der en der nævnte at hvis blodet får lov at ligge i bindet, så stinker det… Jaaa men det gør det jo også hvis det ligger i trusserne? Same thing… Potato – Potata

Tamponer er voldtægt og mandschauvinistisk

Så var der nogle der postede forskellige twitter screenshots (Dog er disse shouts vist fake, såvidt jeg har forstået, men jeg kommentere dem alligevel.. Hvis der var nogen der faktisk skulle have disse holdninger)… Men disse fake twitter shouts, skrev blandt andet at tampon var en mande opfindelse, til at presse kvinden til at voldtage sig selv, og bruge deres hårdt tjente penge..

Jeg vil så vende den om og sige… At hvis der er nogen der rent faktisk har den holdning, så skal man da bare være taknemmelig for at der er noget der hedder bind og tampon, for tænk på hvor mange badeture, og rengøring man slipper for? Så faktisk er brugen af tampon og bind IKKE mandschauvinistisk – Men derimod feministisk… Da det gør at man er på lige kår med manden, og ikke skal bruge timer på at vaske blod af kroppen, tøjet og møblerne. Say halleluja!

Så hvis man ønsker ligestilling og lige muligheder – Så er tampon og bind, sgu da vejen frem! For du ser ikke en mand rende på badeværelset 50 gange om dagen for at skifte trusser!

Bloody Mary Oralsex – Jeg er altså ikke vampyr!

Jeg vil på ingen måde være dommer overfor folks sexliv eller lyster, og mener at folk må gøre præcis hvad de vil – Så længe de har det fint med det, og begge parter synes det er fedt. Så hvis folk vil have en bloody Mary, så go for it… Men vær lige sikker på at din partner synes det er lige så fedt som dig!

Min personlige holdning er dog, at jeg ikke hedder Edward Cullen, og jeg er IKKE vampyr – og trods Robert Pattinson var skøn i Twilight, så er vampyr sex ikke lige noget jeg tænder på… Så tanken om at give eller modtage oralsex med en der har menstruation, det tænder mig ikke ligefrem… At slikke en anden persons blod og få det ind i sig… Eller ligefrem få et blodigt overskæg som de to kvinder nævner i artiklen… Nej nej nej…. ! Men hver sine lyster…

Men til alle der går ind for Free bleeding… Så fortæl det lige til jeres venner og bekendte, FØR i kommer hjem til dem.. Så ved de hvornår de skal dække sofaen over med plastik.

 

Check Also

fifty-shades-darker-2017

Premiere datoen og traileren til Fifty Shades Darker

Længe har jeg og andre, ventet med længsel på at den traileren skulle komme til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *