Forside » Dagens tanker » Frække tanker og fornyet energi i Pinsen
hqdefault

Frække tanker og fornyet energi i Pinsen

Weekenden er ved at være slut, og jeg sidder her foran min computer, kigger på uret og tænker på at jeg snart skal med toget. Alverdens tanker og følelser strømmer gennem mig efter denne weekend… Siden jeg kom hjem fra Tyskland og min tur i Insomnia, har mit humør ikke været til at skyde igennem, tager mig selv i at sidde og smile skummelt, og så bliver jeg nærmest pinlig over mig selv – Mens jeg kigger mig omkring efter skjulte kameraer.

Denne weekend har været en af de bedste jeg har haft længe.. Jeg er blevet klogere på så mange ting, har fundet ud af visse ting omkring mig selv – Ja sågar omkring min egen seksualitet, som jeg ikke lige vidste. Så sidder man her, hører sangen ”Sex” med Cheat Code X Kriss Kross… Mens jeg svarer på breve på Scor.dk.. Sidder og tænker over at sommeren er over os.. Trods det udenfor regner.. Men det er jo typisk den danske sommer. Alligevel føler jeg at intet kunne være bedre pt.

Breve på Scor bliver besvaret… Der chattes… Og man sidder og tænker over alt det der er sket… og på alt det der skal ske… Alle de nye planer man har fået… Nye bekendtskaber man har stiftet på sin tur i det tyske.. Sidder og kigger på billeder fra Berlin, og jeg fyldes med en længsel efter at nu skal der ske noget mere.

Im back… Sextest har været lidt i bero det sidste lange stykke tid. Men nu er jeg tilbage… Frækkere og mere spontan end før. Just wait and see 🙂

Hav en skøn pinse! – Og sidder i derude, og har brug for et lille smil og at få vækket lysterne… Så lyt lige til min nye yndlingssang… Det er sangen for denne weekend!

 

That was unforgettable

I wanna do it again

You’re crazy like an animal

And I don’t want it to end

Tell me all your dreams and darkest fantasies

Uh

 

Let’s talk about sex, baby

Let’s talk about you and me

 Let’s talk about all the good things

And the bad things that may be

Let’s talk about sex, baby

Let’s talk about you and me

Let’s talk about all the good things

And the bad things that may be

Let’s talk about sex, oh

 

That was unbelievable

I wanna do it again

I’ll eat you like a cannibal

You’re sweet like cinnamon

Tell me all your dreams and darkest fantasies

Oh

 

Let’s talk about sex, baby

Let’s talk about you and me

Let’s talk about all the good things

And the bad things that may be

Let’s talk about sex, baby

Let’s talk about you and me

Let’s talk about all the good things

And the bad things that may be

Let’s talk about sex

 

Any way you want it, you can have it

Talk about sex, baby

Do it on the counter, we’ll fuck for hours

Let’s talk about sex

Any way you want it, you can have it

Talk about sex, baby

Do it in the shower, pussy power

Let’s talk about sex, baby

 

Sangen SEX med Cheat Codes x Kriss Kross

Check Also

fifty-shades-darker-2017

Premiere datoen og traileren til Fifty Shades Darker

Længe har jeg og andre, ventet med længsel på at den traileren skulle komme til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *