Forside » Dagens tanker » Fifty Shades of Grey Black Label lingeri Kollektion i Danmark
Fifty-Shades-of-Grey-247346

Fifty Shades of Grey Black Label lingeri Kollektion i Danmark

Så er den frække Fifty Shades of Grey Black Label lingeri kollektion endelig kommet til Danmark, og jeg har fået taget et kig på, hvad den forførende og omtalte kollektion har at byde på. Lad mig bare sige det kort. I LOVE IT!

Her har vi en lingeri kollektion udover det sædvanlige, og som vil få enhver kvinde til at føle sig som en blanding af Dita von Tease og en Femme Fatale. Jeg har allerede bestilt min første del i kollektionen, men jeg bliver simpelthen nødt til at eje hver en del i den kollektion.

Jeg er helt vild med den sorte halterneck bh, med strop og bur-effekt, der får kroppen til at ligne at den er bundet ind i reb. Og den forførende body.. WOW! Jeg tror ikke der vil være nogen kvinde, som ikke vil være lykkelig over at blive ejer af noget fra denne kollektion! Så kære mænd, skal kvinden forkæles – Så tag lige et kig på denne kollektion. Trust me, det vil du ikke fortryde.

Nu ved jeg da, hvad der skal på min ønskeseddel til Jul.

Køb Black Label kollektionen her

fifty shades lingeri

Hvad siger du til kollektionen? Hot or Not?

Check Also

fifty-shades-darker-2017

Premiere datoen og traileren til Fifty Shades Darker

Længe har jeg og andre, ventet med længsel på at den traileren skulle komme til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *