Forside » Dagens tanker » Bushy vs Blottet – Sexet eller ej
kønsbehåring

Bushy vs Blottet – Sexet eller ej

Bushy vs blottet er lige præcis hvad dagens blog emne omhandler.. Og det drejer sig selvfølgelig om hår på kvinder. Normalt når emnet kommer over på hår på kvinder, så handler det omkring om kønsbehåring – og trods det egenlig ikke er det hår område jeg vil komme ind på i dag, så kan vi da godt lige tage en gang mere for Kong Knud.

Bushy vs Blottet når det gælder kønsbehåring

Når det gælder kønsbehåring er der ikke noget der er rigtig eller forkert, og det er meget forskelligt hvad den enkelte tænder på… Nogle tænder på en blottet fisse, uden nogen som helst hår. Andre tænder på en fræk lille stribe eller f.eks. et trimmet mønster. Og så er der dem der godt kan lide hippi-looket som jeg kalder det, hvor kvinden har den kønsbehåring, som en kvinde nu engang har.

Personligt er jeg ret ligeglad med hvad folk tænder på, på dette område. Synes man skal gøre det man nu engang har det bedst med. Personligt har jeg det bedst med at alt hår i de nedre regioner er væk, men synes som sagt, at når det gælder kønsbehåring så skal folk gøre hvad de har lyst til – uanset hvad andre mener.

Bushy vs Blottet når det gælder øjenbryn

Hmm… Ja når det gælder kønsbehåring er jeg meget large og neutral. Men når det gælder øjebryn, så er jeg sgu nok en tand fordomsfuld… Ja jeg kan jo ligeså godt være ærlig, men come on! Har i set nogle af de øjenbryn man ser i f.eks. Medierne? Jøsses altså! Ikke ligefrem noget jeg synes er sexet eller for den sags skyld pænt.

Jeg havde i mine yngre dage et job indenfor skønhed og make-up, og en af de ting vi lærte som det grundlæggende 101, var at øjenbryn skulle matche hårfarven, for at give et naturligt look. Så når jeg ser billeder eller kvinder i medierne, som har disse øjebryn, der f.eks er en tynd sort streg – mens de har afbleget hår. Så er der bare noget i mig der nærmest får lyst til at græde… Pænt er det sgu ærlig talt ikke… Det er lidt som øjenbrynenes ”Jokerens smil”.. Og ja, med min baggrund synes jeg bare det er trist, at folk går over i en øjenbryns behåring der er så fake, og uneutral som overstående..

Selvfølgelig kan folk gøre som de gør… Men lige på dette punkt, finder jeg det trist, hvis det en dag bliver hvad der bliver betegnet som ”Sexet” – for det bliver det sgu nok aldrig i mine øjne. Men jeg er også en fordomsfuld strigle 😉

Hvad er DIN mening ?

 

Check Also

fifty-shades-darker-2017

Premiere datoen og traileren til Fifty Shades Darker

Længe har jeg og andre, ventet med længsel på at den traileren skulle komme til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *